TennisCourts_Plan

Full kontroll - egne tennisbaner

Det er vår eksklusive partner Winners Event som disponerer og har driftsansvaret for de 5 banene (alle med US Open Center Court banedekke) på Rixos Sungate. Derfor kan du være trygg på at banene er ledige og klargjort når du skal ha dem. På nabohotellene har Winners Event tilgang til mer enn 40 gode baner. Er det behov, stiller vi med en eller flere profesjonelle trenere.

Bli vår forretningspartner

Vi i Trening&mer er ikke redd for å dele fortjeneste ved å samarbeide med lokale trenere eller idrettslag. Vi tilrettelegger reisen, gir kontinuerlig lokal service og sørger for gratis opphold for trenere i samarbeide med Rixos Sungate.

PS: Vi samarbeider allerede med velutdannede PT-er som er spesialister i fysisk trening. De utfører tester og kan gi de riktige rådene om hvilke muskelgrupper som må prioriteres.

En treningsdag på Rixos Sungate kan legges opp slik:  Tennis morgentrening, klokken 13:00 PT fysisk trening og sen ettermiddag dagens andre tennistrening. Et måltid kan gjerne inntas sammen med kostholdsekspert som forklarer sine optimale valg den dagen og variasjoner gjennom resten av uken.

Skal vi ta en prat og muligheter – utfordringer, priser og fremdrift?